Aart Kok Tundra vouwwagen kopen

Super tevreden over de Tundra!

Geplaatst op 1 februari 2015

Tijdens de ANWB kampeerdagen 2005 in Almere zagen we hem voor het eerst. Destijds nog de tevreden bezitters van een ESVO Stolp 6 Vastkuip, wisten we direct wat de volgende stap zou worden; “de Aart Kok Tundra”! Ik geloof dat we die dag wel 3 keer zijn teruggelopen om nog eens te kijken. Hij voldeed precies aan onze wensen; vasthouden aan het echte kamperen, comfortabel en van de grond slapen, ingeklapt mooi compact en opgezet een zee van ruimte.

Na het nog 2 jaar uitgesteld te hebben, zijn we in juni van dit jaar naar Tenttrailer Centre in Laren gegaan, waar we perfect geholpen werden. Over de kwaliteit hadden we geen enkele twijfel, we hadden tenslotte al 9 jaar ervaring met ESVO. En zo vertrokken wij eind juli voor 3 weken naar Zuid Bretagne. De Tundra lag keurig achter de auto, je merkte het amper. De standplaats was zeker niet vlak, maar toch was de Tundra keurig op te zetten zo voor de eerste keer. De volgende keer zal het vast nog wat strakker gaan.

We hebben slechts 1 dag serieus regen gehad en die doorstond hij glansrijk, mede door het stevige kuipzeil. De rest van de vakantie was het stralend weer en toen kwamen de ventilatie openingen prima tot hun recht. Helaas bleek tijdens het opbreken dat de veldmuizen een gat in de bodem van één van de ondertenten hadden gevreten, hetgeen heel zuur is als je voor het eerst met je gloednieuwe set op pad bent. Maar goed, dat is voor de volgende vakantie wel weer opgelost. Desondanks zijn we super tevreden over de Tundra en dat hopen we nog lang te blijven!

Met vriendelijke groet, Fred, Petra, Elina en Coen van Dorland, Apeldoorn

De Aart Kok Tundra is helaas niet meer verkrijgbaar. Benieuwd naar ons huidige assortiment vouwwagens? Wij hebben de perfecte vouwwagen voor jou.

Terug naar ervaringen