Aart Kok Livingstone vouwwagen kopen

Ik ben geloof ik een beetje verliefd!

Geplaatst op 1 augustus 2016

Beste Ernée,

Graag wil ik mijn Aart Kok verhaal compleet maken en daarom deze mail aan jou. En uiteindelijk krijg ik altijd mijn zin. Het is een tweedehands Zambakkie RL geworden. Misschien heb je ‘m op MP zien staan uit Zwolle. Helaas voor jullie geen nieuwe. De zwarte die er nog staat bij jullie in de showroom is geweldig maar in verhouding tot deze wel duur hoor. Maar niet getreurd de verkopers hebben een spiksplinternieuwe origineel gekocht. Jammer voor jullie in het westen hebben ze dat in Roden gedaan maar het is toch een pot nat toch? Dus uiteindelijk heb ik toch de cirkel in stand kunnen houden. Mijn muntjes komen toch bij Aart Kok terecht

Ik ga genieten van mijn Zambakkie. Ik ben geloof ik een beetje verliefd. Wel ben ik heel benieuwd hoe die nieuwe met vaste deksel wordt / is. Wanneer kan ik die in de showroom bewonderen?

Wil ik jou nogmaals bedanken voor de goede service en de tijd die je voor ons hebt genomen. Dat heeft er voor gezorgd dat ik een weloverwogen keuze voor zowel AK als de RL heb gemaakt. Nu hopen op mooi weer dan mag het Zambakkie buiten spelen. En zal ik AK natuurlijk blijven volgen. Wanneer komt trouwens de nieuwe krant uit dat mag nu wel een keertje de oude is al een jaar oud!

Groeten,

Peterpaul Hillebrand

Terug naar ervaringen