Aart Kok Zambezi vouwwagen kopen

Overstap van een Karsten tent naar een Zambezi.

Geplaatst op 1 november 2014

Als 50+ een overstap maken van een tent, Karsten, naar een Zambezi.

Wij hebben gisteren, 3 mei, als een spannende dag ervaren. Als 50+ een overstap maken van een tent, Karsten, naar een Zambezi.

Los van de investering brengt ook het idee dat je “iets” achter je auto hebt een spannend gevoel op. Enfin, de eerste 376 km hebben wij er nou opzitten. Eerst aan de grens, 80 km gehouden en daarna 100 km. Vederlicht ging het en voor mensen met geen ervaring, zoals wij, ging het rijden fantastisch!

Voor thuiskomst hebben wij op het parkeerterrein van FC Twente geoefend in het achteruitrijden. Het ging goed maar nog niet vlekkeloos. Nog even door oefenen dus. Thuis hebben wij veel belangstelling van de buren gekregen en complimenten.

Wat een bezit zo’n Zambezi!!!!! Wij trappelen van ongeduld om camping ervaringen met de Zambezi op te doen.

Wat wij prettig vonden is dat de Zambezi klaar stond en onze naam te lezen was op de dissel. Ook de uitleg en tijd die wij kregen hebben wij als plezierig ervaren. Wat wij jammer vonden was dat Aart Kok niet zelf aanwezig was om ons succes en veel plezier toe te wensen. Wij hadden een foto willen maken van ons drieën voor de nieuwe Zambezi. Voor ons betekende dit toch een grote overstap. En een Zambezi kopen van de ontwerper en bedenker ervaren wij wel als een meerwaarde van de Zambezi. Wij schatten in dat meer mensen dat zo zullen ervaren.

Met hartelijke groeten,

Betty Duker en Artheur Wilkens

Terug naar ervaringen