Alle vouwwagens van Aart Kok hebben een hoog tent-op-wielen karakter. Zo ook de KARIBA, die geïnspireerd is op de legendarische tenten van De Waard. De naden waaieren vanuit de nok in glooiende lijnen uit en creëren zo een ruime voortent met vaste luifel. Verder heeft de tent natuurlijk de loungeramen aan de achterzijde. Het handelsmerk van de vouwwagens van Aart Kok.
De Kariba Tent & Trailer XL in Off-Road uitvoering wordt geleverd met 16 inch Land Rover wielen! Het reservewiel wordt voor op de dissel geplaatst. Dit geeft niet alleen een extra stoere look, maar zorgt ook nog eens voor een stevige disseldruk, om nog beter Off-Road te kunnen rijden.
Bouwjaar 2018, kleur tent oker/groen. Wordt geleverd inclusief: bagagebuidel, hoosbestendig kuipzeil inritsbaar, voortent, vaste voorluifel, keuken XL uitvoering met kookplaat en spoelbak, lattenbodem set, laden/lossen systeem, 4 heavy duty poten, 16 inch LR wielen + reservewiel incl. bevestiging, schokdempers, XL uitvoering Off Road pakket en transport/montagekosten.