Afdekzeil vouwwagen: voor optimale de bescherming

Overweeg je een afdekzeil voor je vouwwagen? Dit biedt meerdere gebruiksgemakken tijdens je kampeervakantie. Aart Kok heeft een divers aanbod vouwwagens inclusief afdekhoezen of deksel! Lees alles wat je moet weten.

De voordelen van een afdekhoes voor de vouwwagen

Een afdekzeil of deksel heeft meerdere voordelen:

  • Het beschermt de vouwwagen tijdens de reis tegen vuil en regen.
  • In de winterstalling beschermt het afdekzeil of deksel het tentdoek tegen vocht en schimmel.
  • Dankzij het afdekzeil kun je tussen de vouwwagen en het zeil extra bagage plaatsen. Denk aan klapstoelen en beddengoed.

Verschillende afdekzeilen voor de vouwwagen

Aart Kok heeft verschillende bisonyl afdekhoezen beschikbaar die passend zijn bij onze vouwwagens. Bisonyl is een vezeldoek, gecoat met PVC. Het materiaal is zeer stevig en waterafstotend. Alle afdekzeilen worden vastgemaakt aan de wagenbak door middel van een stevig elastiek koord of een combinatie van elastiek en rits. Andere vouwwagens zijn voorzien van een stevige deksel die dezelfde bescherming biedt als een afdekhoes.

Hoe bevestig je een afdekzeil aan de vouwwagen?

Een afdekzeil span je om de wagen heen met het stevige elastieken koord. Het elastiek maak je vast aan de knoppen van de vouwwagen. Het handigst is als je het afdekzeil met twee of meer personen stevig om de vouwwagen spant.

Onze vouwwagen afdekhoezen

De vouwwagens van Aart Kok zijn altijd inclusief afdekhoes of deksel om de vouwwagen te beschermen. Heb je vragen over onze vouwwagens of afdekzeilen? Je bent van harte welkom in onze showroom!