Waarom kiezen voor een vouwwagen?

Het was pas nog in het nieuws. De vouwwagen is weer hip! Dat de vouwwagen een fantastisch middel is om mee op vakantie te gaan, wisten wij al. Maar weten jullie dat ook? Lees hier waarom het zo’n fijn kampeermiddel is.

Het wordt steeds populairder om te kamperen. Lekker in de natuur zijn, gaan en staan waar je wilt. En bevalt het niet, dan trek je gewoon weer verder!

Gebruikersvriendelijk

Tijdens de vakantie wil je lekker tot rust komen. Het opzetten van je tent moet dan ook snel én eenvoudig zijn. Ook voor de beginnende kampeerder.

Alle vouwwagens en tenttrailers van Aart Kok zijn gemakkelijk opzetbaar en gebruikersvriendelijk. Bovendien besteden wij veel aandacht aan de aflevering. In onze afleverlounge zetten we jullie eigen vouwwagen samen op en laten we zien waar je speciaal op moet letten. Later op de camping kun je met de gebruiksaanwijzing en de checklist van de aflevering altijd je geheugen nog eens opfrissen.

Handig om te weten

Wist je dat de vouwwagen achter bijna elke auto kan? Met het maximale gewicht van 750 kg heb je niet eens een E rijbewijs nodig. Tijdens het rijden merk je nauwelijks dat er een vouwwagen achter de auto hangt omdat hij zo licht is. Hij is ook niet breder dan de auto, dus je kunt overal tussendoor. Handig om te weten, zeker als je een startende kampeerder bent.

Comfortabel kamperen

Iedereen die wel eens gekampeerd heeft in een tent, weet dat het liggen op de grond niet altijd even fijn is. Op een bed in de vouwwagen lig je hoog en droog. Al onze vouwwagens zijn voorzien van luxe lattenbodems en goede matrassen. Ben je lang? Geen probleem bij Aart Kok Adventure! Ons grootste bed is 200×220 cm! In de echte gezinsvouwwagen met 2 lattenbodems (Kariba & Kavango) is er de mogelijkheid het bed te verlengen tot 240 cm!

Je eigen bed

Hoe lekker is het om op vakantie onder je eigen dekbed te slapen. In een vouwwagen is je bed altijd opgemaakt en hebben je kampeerspullen een vaste plek. In de keuken zitten je eigen pannen waarmee je lokale producten heerlijk kunt bereiden.

Je hebt alles bij de hand en er is bijna geen grens aan wat je allemaal mee kunt nemen. In een gemiddelde Aart Kok vouwwagen zit zo’n 1.500 liter bagageruimte!

Voor elk budget een vouwwagenvakantie

Als je met de vouwwagen op vakantie gaat, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn boerencampings, waar je al voor een gering bedrag de nacht kunt doorbrengen. Of je kiest voor een 5***** camping met alles erop en eraan. Het budget bepaal je zelf. Daarnaast hoef je niet altijd uit eten te gaan, je kunt zelf koken in je eigen keuken! Zo maak je de vakantie precies zo duur als jij dat wilt.

Ga je in het hoogseizoen naar een kant-en-klare tent, of verblijf je in een huisje, dan ben je snel een flink bedrag kwijt. Met de aanschaf van een vouwwagen heb je dit al in een paar jaar terugverdiend.

Waar gaan we heen?

De vakantie begint al lang voordat je in de auto stapt. Routes uitstippelen, locaties bepalen, campings uitzoeken. De voorbereiding is al een feestje op zich. Je kunt hele rondreizen maken, waarbij je elke nacht op een andere plek slaapt, maar altijd in je eigen vertrouwde vouwwagen. Maar ook in het voor- en najaar ben je snel op pad omdat alles wat je nodig hebt al in de vouwwagen ligt.

Enthousiast?

Ben je benieuwd of de vouwwagen iets voor jou is? Kom dan snel bij ons langs in Heemstede of Roden. We helpen je graag met al je vragen, demonstreren elke vouwwagen die je wilt zien en maken een offerte voor de wagen naar keuze. Alles onder het genot van een kopje koffie of thee in onze fraaie showroom. Onze vouwwagenspecialisten staan altijd voor jullie klaar.

Terug naar overzicht