Vouwwagen occasion: aanschaf, onderhoud en reparatie

Ben je van plan een tweedehands vouwwagen aan te schaffen? Vouwwagen specialist Aart Kok vertelt waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands vouwwagen. Ook helpen we je op weg met onderhoud en reparatie aan je vouwwagen occasion, zodat je veilig en onbezorgd op vakantie kunt gaan. Wil je jouw vouwwagen verkopen? Ook hiermee kunnen we je helpen bij Aart Kok.

Tweedehands vouwwagen kopen

Het aanschaffen van een tweedehands vouwwagen lijkt prijstechnisch misschien een aantrekkelijke keuze. Ondanks dat, raden wij je aan om de voordelen van een nieuwe vouwwagen ten opzichte van een tweedehands vouwwagen goed te overwegen. Goedkoop kan immers duurkoop zijn. De afschrijving op de vouwwagens van Aart Kok is laag. Daar heb je baat bij als je nieuw koopt. En het zou vervelend zijn als je tijdens de vakantie te maken krijgt met de mankementen van een verouderde vouwwagen.

Let bij de aanschaf van een tweedehands vouwwagen ook op de staat van onderhoud, beschadigingen, de geschiedenis van het voertuig en de prijs. Ook raden wij aan het opzetten en afbreken uit te testen. Dat laatste geldt natuurlijk net zo zeer bij de aanschaf van een nieuwe vouwwagen. Een groot voordeel van nieuwe vouwwagens, ten opzichte van vouwwagen occasions is de garantie. Voor Aart Kok vouwwagens en tenttrailers geldt een garantietermijn van 6 jaar.

Onderhoud of reparatie aan een tweedehands vouwwagen

Om veilig en zorgeloos te kunnen rijden heeft een vouwwagen zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. En bij een tweedehands vouwwagen wil je er helemaal zeker van zijn, dat de vouwwagen occasion voldoet aan alle veiligheidsnormen. Een geslaagde vakantie start immers met een veilige reis. En een veilige reis start met een onderhoudsbeurt. Ga hiervoor naar een erkend BOVAG bedrijf gespecialiseerd in caravans en vouwwagens, bij jullie in de buurt.

Onze vakkundige specialisten weten alles over het onderhoud van vouwwagens en tenttrailers.

Afspraak maken bij het Aart Kok Service Center

Hoe gaat het in zijn werk? Doe een reparatieverzoek via het formulier op onze website. Zodra de aanvraag verwerkt is, wordt er contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

Vouwwagen occasion inruilen

Bij de aanschaf van een nieuwe vouwwagen is het fijn als je je oude kampeermiddel voor een goede prijs kan verkopen. Onze inruilservice begeleidt je graag bij het verkopen van de oude vouwwagen. Door onze specialistische kennis over de waarde en ons uitgebreide netwerk binnen de branche ben je verzekerd van een snelle verkoop en de beste prijs!

Op deze manier hebben al vele vouwwagen occasions van merken als Cabanon, Campooz, Jamet, Camp-let, Holtkamper, Campwerk, Trigano en tenten van De Waard, Karsten en Esvo een nieuwe eigenaar gekregen. Ontdek meer over onze inruilservice.

Specialist voor tweedehands vouwwagens

Ben je op zoek naar specialist voor onderhoud of reparatie aan de vouwwagen occasion? Of wil je een gebruikte vouwwagen inruilen? Bezoek één van onze showrooms of informeer online naar de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord.

Terug naar overzicht