Aart Kok Zambezi tenttrailer op wereldreis

Zambezi reist de wereld rond

Geplaatst op 21 april 2020

Elisabeth en Fred uit Nieuw-Zeeland hebben een mooi filmpje gedeeld waarop te zien is hoe ze met hun Zambezi over de wereld reizen.

“Op de video is duidelijk te zien hoe we de Zambezi mishandeld hebben gedurende de laatste vijf jaar dat we door Noord-Amerika (1 jaar), Mexico en Midden-Amerika (1 jaar) en Zuid-America (2.5 jaar) hebben door gereisd.

We kunnen er nog steeds niet over uit hoe goed de Zambezi ons heeft gediend – en nog steeds dient – in de extra zware eisen die we steeds weer stellen: bijvoorbeeld zeven dagen non-stop stromende regen is Nashville, de naweeën van een orkaan in New Orleans, vele malen sneeuw en ijs op de tent (eens was het zo koud dat een fles witte wijn in het ijskastje bevroor), een windkracht acht storm in Centraal Mexico en de bar slechte wegen van Mexico en vooral Midden en Zuid America – kijk maar eens op de video.

En, het mooiste van alles is dat er eigenlijk niets ernstig beschadigd, versleten of kapot is aan de Zambezi”!

Volg meer op: Facebook.com/ClassicStrider

Nb. Elisabeth en Fred hebben hun reis moeten onderbreken vanwege het Coronavirus. Zij bevinden zich nu in Nieuw-Zeeland, maar gaan zeker volgend jaar de reis weer verder vervolgen.

ZAMBEZI REIST DE WERELD ROND

ZAMBEZI REIST DE WERELD ROND – Elisabeth en Fred uit Nieuw-Zeeland hebben een mooi filmpje gedeeld waarop te zien is hoe ze met hun Zambezi over de wereld reizen. "Op de video is duidelijk te zien hoe we de Zambezi mishandeld hebben gedurende de laatste vijf jaar dat we door Noord-Amerika (1 jaar), Mexico en Midden-Amerika (1 jaar) en Zuid-America (2.5 jaar) hebben door gereisd. We kunnen er nog steeds niet over uit hoe goed de Zambezi ons heeft gediend – en nog steeds dient – in de extra zware eisen die we steeds weer stellen: bijvoorbeeld zeven dagen non-stop stromende regen is Nashville, de naweeën van een orkaan in New Orleans, vele malen sneeuw en ijs op de tent (eens was het zo koud dat een fles witte wijn in het ijskastje bevroor), een windkracht acht storm in Centraal Mexico en de bar slechte wegen van Mexico en vooral Midden en Zuid America – kijk maar eens op de video. En, het mooiste van alles is dat er eigenlijk niets ernstig beschadigd, versleten of kapot is aan de Zambezi"! Volg meer op: https://www.facebook.com/ClassicStrider/Nb. Elisabeth en Fred hebben hun reis moeten onderbreken vanwege het Coronavirus. Zij bevinden zich nu in Nieuw-Zeeland, maar gaan zeker volgend jaar de reis weer verder vervolgen.i: https://aartkok.nl/vouwwagens/zambezi-original/

Geplaatst door Aart Kok Adventure op Vrijdag 24 april 2020

i: AartKok.nl/vouwwagens/zambezi-original
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten. 

Terug naar nieuwsberichten