Aart Kok Tuareg vouwwagen laden en lossen

Voor het eerst op pad met de Tuareg

Geplaatst op 3 juni 2023

Mark en Anita gingen onlangs voor het eerst op Aavontuur met hun nieuwe Tuareg. Net zoals vele anderen sloten zij zich aan bij de Aart Kok Facebook groep, waar zij hun ervaring deelden.

“Wij zijn Mark & Anita, nieuw in de groep. Dank voor de vele verhalen, die we als voorpret en ter lering al konden lezen. Na 15 jaar kamperen in een Roadmaster Family S, hebben we afscheid genomen van deze geweldige huge heavy load vouwwagen. 

En toen iets nieuws. Het zou geen caravan worden. Iets kleiner, makkelijk opzetten, comfort, met keuken, fietsen op dissel. Van alles kwam voorbij, wikken en wegen met als uiteindelijke keus de Tuareg Game Drive. In maart mochten we de vouwwagen ophalen bij Aart Kok Adventure. We zijn nu net terug van een weekje proefkamperen op het schitterende natuurkampeerterrein Wega in Weert (een echte aanrader!).

We hadden heerlijk de ruimte om alles uit te proberen en om op ons dooie gemakkie de vouwwagen voor het eerst op te zetten. Wat een genot! We hebben heerlijk geslapen op het 10 cm dikke matras. Gelukkig voor ons geen extra topper nodig. Alle spulletjes hebben weer een vast plekje gekregen. Wij zijn klaar voor de zomer!”

Meer ervaringen lezen? Word lid van de Aart Kok Facebook groep.

i: Tuareg Game Drive
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten