Aart Kok Zambezi vouwwagen kopen

Geboorteplaats van de Zambezi!

Geplaatst op 16 januari 2016

“Van de week ben ik met werkgever Aart Kok en collega Rogier naar Indupol in België geweest. Dit is de geboorteplaats van de Zambezi tenttrailer.

In deze fabriek maken ze van polyester, glasvezel en een ALKO chassis een exclusieve Zambezi. Via diverse mallen worden de verschillende onderdelen van de bak en keuken gemaakt, verstevigd met aluminium profielen.

De laatste telg in de familie is de hardtop zijklapper. Om tijdens het produceren de vinger aan de pols te houden is een bezoekje aan de fabriek beter dan tien emails. Rogier laat zien waar er tijdens het productieproces op gelet moet worden onder het toeziend oog van ontwerper Aart Kok.

Hierna heb ik nog een rondleiding door de fabriek gehad. Ze maken hier niet alleen de Zambezi, maar ook de slaapcabines van DAF Trucks, de behuizingen voor de windmolens en zelfs de Flightsimulator voor de Dreamliner. Uiteraard mocht er op die afdelingen niet gefotografeerd worden maar via deze link, http://www.indupol.com/promotional-film/, krijg je een indruk wat ze daar allemaal doen.

Het was een lange, maar leerzame dag….”

Fred Klinkenberg, medewerker Aart Kok Adventure Heemstede.

i: Aartkok.nl/vouwwagens/river-lodge-hardtop

Meer fotoreportages zien? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten!

Terug naar nieuwsberichten