Zambezi tenttrailer bij Aart Kok Adventure service centre in Heemstede

Elektriciteit tijdens het kamperen!

Geplaatst op 19 mei 2020

Bij het Service Center van Aart Kok Adventure weten ze alles over jouw vouwwagen of tenttrailer, maar ook over het onderhoud van deze wagens. Dicht bij het vuur van de ontwerp- en sales afdelingen, is er geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven.

De fotoreportage laat de montage van een dubbelpolige zekering automaat 10 A met aardlekschakelaar 30 mA zien. Tevens werd er een CEE invoerdoos met deksel aan de buitenzijde gemonteerd. Ook werd de vouwwagen van een aantal wandcontactdozen in het kookeiland en in de wagen voorzien.

Een gat in het kookeiland aanbrengen van de vouwwagen t.b.v. een contactdoos, vergroot in principe de kans op lekkage. Mocht er na de ingreep onverhoopt sprake zijn van binnendringend vocht, dan kun je terugvallen op garantie van de vouwwagenfabrikant, mits de montage door het Aart Kok Service Center is gemonteerd.

We willen individuen én de industrie inspireren. Ons doel is om een grotere behoefte te creëren aan het personaliseren van o.a. tenttrailers. Naast de talloze kleurencombinaties en allerhande tentmodellen is het nu ook mogelijk je eigen tenttrailer van allerlei handige accessoires te voorzien!

Bezoek onze Flagship Store en informeer naar de ongekende mogelijkheden. Vraag vervolgens een op maat gemaakte offerte aan, via [email protected].

i: AartKok.nl/tips-en-service/service-center
i: ANWB.nl/kamperen/voorbereiding
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten