Aart Kok Zambezi Orignial tenttrailer op overnachtingscamping

De overnachtingscamping in Greding

Geplaatst op 17 september 2021

Onderweg naar Kroatië en weer naar huis overnacht onze collega Roelien altijd op de overnachtingscamping in Greding (hotel-restaurant en camping Bauer Keller). Deze ligt 60 km onder Nürnberg en dat is voor haar de perfecte afstand voor de tussenstop.

Dit jaar stond Roelien er met de Zambezi Original. Je sluit aan in de rij, klapt de wagen open achter de auto en je kunt slapen. Ideaal!

Mocht het hard regenen en je wilt niet klappen, dan kun je ook terecht in het hotel. Natuurlijk gaat ze altijd een hapje eten in het restaurant, want dat mag je daar niet missen!

Wat ook mooi is, is de prijs. Voor 2 personen inclusief stroom, stond zij dit jaar voor € 17,50. Dit betaal je contant aan de jongen die vanzelf langskomt. Aanmelden is verder niet nodig. Daarnaast kun je vertrekken wanneer je wilt, want er is geen slagboom. Zij vertrekt meestal dan ook tussen 5 en 6 in de ochtend.

Zorg wel dat je op tijd aan komt rijden, want vol is vol en dat is het vaak ook!

i: Zambezi Original vouwwagen
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten