Aart Kok Zambezi River Lodge hardtop vouwwagen kopen

De nieuwste kampeermiddelen! 

Geplaatst op 20 april 2015

Zambezi River Lodge hardtop

De Zambezi River Lodge was al populair door zijn opzetgemak, het luxe bed, de panoramavensters en het sportieve uiterlijk van zowel wagenbak als tent. Nu staat niets dit model meer in de weg om ongekend populair te worden, in deze uitvoering met hard deksel in plaats van dekzeil.

Het deksel (kunststof sandwich constructie) klapt gemakkelijk open naar de zijkant in plaats van achterwaarts. Hoewel de deksel hetzelfde formaat heeft behouden, oogt de ruimte een stuk groter. Naast het standaard bed met lattenbodem en luxe matras op de wagenbak, is er ruimte voor een extra slaapplek.

Het uitklappen kost geen enkele kracht dankzij twee gasdrukveren. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen zeer aantrekkelijk, omdat je geen haringen nodig hebt en altijd droge voeten houdt. Een groot voordeel bij dit model is, dat je het bed omhoog kunt klappen zonder dat je de wagentent moet opzetten. Zo kun je gemakkeljk bij de bagageruimte.

Kok heeft aan de uiterlijke kenmerken van de Zambezi geen concessies gedaan. Zo zijn de wagens uit deze First Edition (tegen meerprijs) voorzien van een duo colour body (rood-zwart of grijs-zwart), zwarte spatborden, roofrails en 15″ inch lichtmetalen, zwarte wielen. De eerste wagens die van de band rollen zijn zelfs off-road uitvoeringen met een speciale AL-KO as en waterdichte lagers.

De prijs van de Zambezi River Lodge hardtop begint bij € 13.995. Voor informatie, demonstratie en verkoop kun je terecht in de showrooms in Heemstede en Roden.

Aartkok.nl/vouwwagens/zambezi-river-lodge-hardtop

Bronvermelding: KCK april nr. 4 2015

Let op: wijzigingen voorbehouden

Terug naar nieuwsberichten