Zambezi River Lodge LTD Olijfgroen tenttrailer

Aart Kok Zambezi 2021 editie

Geplaatst op 24 maart 2021

Historie

De Zambezi staat al meer dan 25 jaar het aan de absolute top als het om vouwwagens gaat. Er is inmiddels een rijke historie opgebouwd van limited editions en custom made trailers. Van de samengestelde kleuren in de PopArt versie tot naar wens gebouwde Off-Road uitvoeringen.

Oorspronkelijk ontworpen samen met Piet de Waard, doet de Original tent denken aan de goede oude tijd waarin kamperen nog back to basics was. Later heeft Aart Kok de River Lodge versie ontwikkeld, met een futuristisch ogende tent. Recentelijk is daar een variatie met boog aan toegevoegd. Maar nog steeds is de Zambezi bedoeld voor mensen die dicht bij de natuur willen staan.

Exclusiviteit

De Zambezi is een exclusief product, dat in zeer kleine series gebouwd wordt bij een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige kunststof producten in België. Het is daarmee de ‘supercar’ onder de kampeermiddelen.

Voor de tenten geldt hetzelfde. Deze worden in Nederland ontworpen en gemaakt, van Nederlandse grondstoffen. Ook dit is uniek in de kampeerbranche.

Nieuw voor 2021

Elk jaar is er een gelimiteerde oplage, waarbij de kleur van de wagenbak in combinatie met bepaalde carrosseriedelen een uniek resultaat geeft. Dit seizoen heeft Aart Kok de wagen opgebouwd uit een olijfgroene body met zwarte accenten en aluminium wielen. 

Opnieuw een juweeltje waar je mee voor de dag kunt komen, onderweg en op de camping.

De Zambezi River Lodge 2021 Editie

Uitgevoerd met kookeiland en naar wens uit te voeren met River Lodge Classic of Boogtent. Prijs rijklaar € 16.975,-. 

Nu te bewonderen in de Flagship Store in Heemstede.

i: AartKok.nl/vouwwagens/zambezi-river-lodge
i: AartKok.nl/vouwwagens/showroom
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten