Zonne-energie

Zambezi tenttrailers op zonne-energie!

Op de Natuurkampeerterreinen geniet u van rust, ruimte en buiten zijn. U voelt zich hier helemaal vrij! Ontdek de voordelen van kamperen midden in de natuur, het liefst op het tentenveld zonder stroomvoorziening, ver weg van de caravans.

Dat kan met een tenttrailer van Aart Kok Adventure, die bedoeld is voor de tentkampeerders.
Wilt u toch beschikking hebben over energie, maak dan gebruik van zonnepanelen. U wordt daarmee onafhankelijk van een stroomvoorziening op de camping, maar u heeft toch beschikking over energie voor verlichting, telefoon of laptop enz. enz.

Wie heeft ervaring met zonnepanelen en wil dit met ons delen!

Aart Kok Zambezi River Camp tenttrailer kopen

Met dank aan Aart Kok ambassadeur Nina Lievers-Visser, voor deze prachtige foto inclusief zonne-energie!

i: natuurkampeerterreinen.nl

Nina Lievers-Visser: Wij hebben de Goal Zero in combi met de Yeti 150. Sinds vorig jaar gebruiken we deze combinatie en het bevalt ons uitstekend: geen gedoe meer met opladen van telefoons/tablets in de toiletruimte, maar gewoon in de tent. We hebben een extra lange kabel erbij gekocht zodat de solar overal kan staan. Hij laadt ook op wanneer het bewolkt is en zelfs als het regent (natuurlijk niet optimaal). Ideaal dus! En het mooiste van zo’n systeem: we kunnen nog steeds op vrijwel alle plekken staan op een camping, omdat we geen stroom nodig hebben! De koelkast die we ook nog hebben, gaat ook gewoon op gas…..

i: Yeti-150

Nina Lievers-Visser: Nog wat vergeten, we zijn ook nog in het bezit van 2 Waka waka’s. Die kunnen ook heel makkelijk telefoons opladen en gaan dus ook nog mee! Bovendien hebben onze waka’s ook nog de zaklampfunctie en hebben we dus ook nog goed licht mocht dat noodzakelijk zijn…. maar die staan niet op deze foto…

i: waka-waka.com

ANWB KCK
Wij hebben namens Aart Kok Adventure, de Goal Zero Yeti 150 Solar Generator en de Goal Zero Escape 30 briefcase Solar Panels voorgedragen voor de: ANWB/KCK Kampeer Award 2016!

Meer info over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Bronvermelding: ANWB/KCK nieuwsbrief 5 juli 2015

Terug naar overzicht