Campings

Omdat wij alle nieuwe modellen voor de productie zelf uittesten en de bestaande modellen van tijd tot tijd aan een kritische blik willen onderwerpen, zijn wij regelmatig te vinden op campings in Nederland en omstreken.

Wat wij belangrijk vinden is de sfeer van het echte kamperen, die bij onze producten past. Dus kleine campings waar bijv. de kinderen lekker het bos in kunnen en waar het ‘s avonds lekker rustig is.

De volgende campings voldoen ruimschoots aan die eisen en we kunnen ze dan ook van harte bij u aanbevelen.

Camping ‘t Scharvelt, Haarlo, De Achterhoek

Zeer persoonlijke ontvangst, mooi aangelegd terrein en super schoon sanitair. In de tuin serveren ze pizza’s en pannenkoeken.

Chateau de Gandspette, Eperleques, Frankrijk, Pas de Calais

Dichtbij en toch helemaal Frans. Met leuke bistro en zwembad. Het tentenveld naast het zwembad is het leukst.

Camping Oosterberg, Epen, Limburg

Werkende melkveeboerderij met ander kleinvee. De boomgaard is omgetoverd tot kampeerterrein, gelegen te midden van de weilanden. Als het druk is, laat het sanitair te wensen over. In rustige tijden een perfect plekje met veel wandelmogelijkheden in het Limburgse heuvellandschap.

Camping Starnbosch, Dalfsen, Overijssel

Kies hier de natuurplaatsen in het bos en je hebt een perfecte setting om lekker te kamperen. De kinderen kunnen hutten bouwen in het bos en in de directe omgeving kun je heerlijk wandelen.

Hoeve de Gastmolen, Vaals, Limburg

Prachtig uitzicht op het heuvellandschap, mooi aangelegde kampeervelden en een stromend beekje in het bos.

Natuurkampeerterrein Groesbeek, Gelderland

Het lijkt op wild kamperen, want je mag overal in het bos een plekje zoeken. Wederom volop gelegenheid tot hutten bouwen (afgezien van je eigen tent). Het sanitair is nieuw en wordt heel goed schoon gehouden.

Camping De Eelerberg, Hellendoorn, Overijssel

Fijne ruim opgezette camping met leuk pannenkoekrestaurant en zwembad voor de kinderen.

Camping De Vetweide, Almen, Gelderland

Knusse minicamping, maar wel met veel skelters en ezeltjes, een bos voor het bouwen van hutten en mooi, heel schoon sanitair.

Camping Het Plathuis, Boertange, Groningen

Gevarieerde camping, met veldjes en privé plekken, geweldige natuurvijver met strandje en gezellig restaurant. Er zijn privé badkamers met vloerverwarming!

Campings die nog op ons verlanglijstje staan vindt u hier:

Zoek zelf naar een camping:

Terug naar overzicht