De Tent & Trailer in XL uitvoering

Vooruitblik: Wat brengt 2017?

Geplaatst op 30 januari 2017

Op 2 januari gingen de deuren bij Aart Kok Adventure weer wagenwijd open. Dit is wat je bij ons kunt tegen komen voor seizoen 2017!

Tent & Trailer XL

De verrassing is er natuurlijk al van af, de Tent & Trailer in kwadraat hebben we al eerder getoond. De nieuwe kenmerkt zich door een hogere wagenbak voor nog meer bagageruimte!

i: 2016-vrijwel-elke-aart-kok-wordt-gepersonaliseerd

Tent & Trailer Off Road

Het is inmiddels een cliché aan het worden, maar de Off Road modellen krijgen van vouwwagenfabrikanten de laatste tijd wel erg veel aandacht. Iedereen heeft ze nu wel in het assortiment een reguliere aanhanger waar een daktent op gespijkerd zit. Allemaal tweepersoons vaak zelfs zonder lattenbodem en voor de kids een gastenverblijf op de grond. Zoals wij 20 jaar geleden de eerste Off Road uitbrachten met enkele lattenbodem, introduceren we in 2017 een dubbele variant zodat iedereen van het gezin hoog en droog op comfortabele lattenbodems van zijn nachtrust kan genieten.

i: 2016-aart-kok-plaagt-met-vette-kariba

Livingstone Lounge

De Livingstone krijgt er een broertje bij, wat ooit begon als concept droogt in 2017 op in productievorm. We weten nog niet hoe het nieuwe broertje gaat heten, maar dat de pijlen heel hoog gericht staan, staat buiten kijf. Tipje van de sluier een Livingstone met doorloopkeuken, voorzien van een heuse kingsize loungebank van 160 x 210 cm en voorzien van het befaamde laden en lossen systeem!

i: 2016-standaard-alle-kleuren
i: facebook.com/AartKokAdventure

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten