Aart Kok Adventure Kavango vouwwagen afleveren

Van verkoop tot aflevering, in 1 dag!

Geplaatst op 16 maart 2020

Via de onlinekanalen heeft onze nieuwe Belgische Aart Kok kampeerder, nog voor zijn bezoek aan onze showroom, heel veel informatie kunnen vergaren.

Door verder te praten met Ernée, één van onze verkoopspecialisten, over de verschillende typen trailers, kon hij de keuze maken. De beslissing voor de Kavango kwam zo tot stand.

Een 4 tot 6 persoons tenttrailer, waarbij zowel de ouders als de 2 kinderen, op een lattenbodem kunnen slapen. De voortent van de Kavango trek je in 1 beweging mee uit en daarmee is de gezinswagen snel en simpel opgezet.

Er bleef nog 1 item over. Zou het een Kavango mét of zonder keuken worden. Ernée bracht de oplossing. Wat nou als u ze allebei komt bekijken en dan de beslissing maakt.

En zo gebeurde het, de trailers werden beide klaargemaakt voor aflevering. De fam. Lens vertrok vanuit België en kwam de beide trailers bekijken. Toen de beslissing genomen was, konden zij even in het nabijgelegen theehuis wat gaan eten en drinken, om vervolgens de aflevering van hun Kavango te krijgen. Door alles vooraf goed te organiseren, konden ze vanuit België de beide wagens komen bekijken, de keuze maken, de aflevering krijgen en de gekozen wagen meteen meenemen naar huis. En dat alles binnen 1 dag!

In de fotoserie ziet u hoe Rogier de uitleg geeft over het opzetten en inklappen van de Kavango.

Weet u al welke het nu geworden is? De Tent & Trailer of de Game Drive?

Wij wensen de familie Lens, ongelofelijk veel kampeerplezier toe met hun nieuwe Aart Kok Kavango vouwwagen.

i: AartKok.nl/vouwwagens/kavango
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten. 

Terug naar nieuwsberichten