Anneke backstage in de Aart Kok service centre werkplaats in Heemstede

Vacature Medewerker Service Center

Geplaatst op 19 november 2022

Aart Kok Adventure verkoopt vouwwagens die op verschillende locaties geproduceerd worden. In de Flagship Store in Heemstede en in de vestiging in Roden worden ze verkocht aan de consument. Tevens bevindt zich in Heemstede het centrale magazijn van wagens en onderdelen van waaruit ook aan dealers wordt geleverd.

Het service center is erop gericht om de klanten die bij ons een wagen gekocht hebben te ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparatie. Zorgvuldigheid en servicegerichtheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Functieomschrijving

Binnen het team is de medewerker SC verantwoordelijk voor:

  • Het ontvangen van klanten die wagens brengen en halen voor claims of service
  • Het operationeel afhandelen van claims en reparaties
  • Het afleverklaar maken van de wagens volgens de checklist
  • Het afleveren van wagens aan de klanten volgens de checklist
  • Het laden en lossen van zendingen tenten en accessoires in het magazijn

Kennis en inzicht op het gebied van ondersteltechniek, elektronica en gasinstallaties zijn belangrijk in deze functie. Tevens vragen wij een diploma BOVAG Keurmeester Caravan en Camperbedrijven of de bereidheid tot het halen daarvan.

Daarnaast strekt het tot aanbeveling als er affiniteit en ervaring is met kamperen, want ook werkzaamheden aan de tenten horen tot dagelijkse routine in ons bedrijf. Dit bij het klaarmaken en afleveren van de wagens alsook bij het behandelen van claims.

Omdat het afleveren van nieuwe wagens en reparaties aan de klanten een belangrijk onderdeel is van de functie, zoeken wij iemand die representatief, contactueel sterk en prettig in de omgang is.

We werken in een team van 7 medewerkers die samen de werkzaamheden aanpakken. We zoeken dus een teamplayer, die ook zelfstandig kan werken en het inzicht heeft om technische problemen op te lossen.

Deze zeer veelzijdige en uitdagende full time baan in een prettige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en een persoonlijke benadering, is per direct beschikbaar.

Heb je interesse?

Stuur dan een mail naar Anneke Kok [email protected].

Neem een kijkje achter de schermen:

Terug naar nieuwsberichten