Update over het coronavirus Aart Kok Adventure vouwwagens nieuws

Update over het coronavirus

Geplaatst op 14 maart 2020

De ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (Coronavirus) gaan erg snel. Bij Aart Kok Adventure houden we die natuurlijk nauwlettend in de gaten. In onze winkels hebben we al maatregelen genomen om jouw veiligheid en gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen.

Het RIVM heeft aangegeven dat fysiek contact vermeden moet worden. Daarom heten we je van harte welkom, maar blijven we wel op afstand en geven we je geen hand.

In onze winkels hebben we extra maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We maken de toiletten, de balies en de PIN automaten continu schoon. Ons verzoek aan jou als klant is om de tenten niet aan te raken en niet op de bedden te gaan liggen. Verder vragen we je ook zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Je ziet: jouw veiligheid en gezondheid en die van onze collega’s is onze topprioriteit. We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende omstandigheden. Je bent nog steeds van harte welkom in onze winkels en we hopen je dus snel weer te zien. Onze kampeer experts staan voor je klaar om tips met je te delen en je een persoonlijk advies te geven. En wil je liever de deur niet uit? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om online bij ons te komen shoppen!

De levertijd van de meeste producten is op dit moment nog niet in gevaar. We hebben verschillende maatregelen genomen om onze voorraad op peil te houden.

i: AartKok.nl/contact
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten. 

Terug naar nieuwsberichten