Op de single camping met Aart Kok Adventure

Single camping met Aart Kok Adventure!

Geplaatst op 7 maart 2019

Win 2 kaarten voor de theatervoorstelling ‘Single Camping!’

“Bos Theaterproducties brengt dit jaar dé kampeerkomedie van 2019. Single Camping wordt een komedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.”

Aart Kok Adventure mag 2 x 2 kaarten voor deze voorstelling weggeven!

Hoe maakt u kans?
– Plaats de foto op uw eigen tijdlijn en vermeldt in het bericht @AartKokAdventure of @CombiCampVouwwagens
– Vervolgens ontvangen wij hiervan een melding en zullen uw foto delen op onze pagina.
– Stuur ons via email: [email protected] de foto toe in HR kwaliteit, onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Wij zouden het leuk vinden te vernemen waar de foto is gemaakt.

Hoe kan ik winnen?
De foto met de meeste likes op onze pagina wint. Als uw foto is geplaatst, dan kunnen anderen de foto waarderen met een like of van commentaar voorzien. U kunt uiteraard familie en vrienden attenderen op de Aart Kok Single camping actie.

Wat is er te winnen?
Degene die de foto instuurt met de meeste likes, wint 2 kaarten voor de theater voorstelling “Single Camping” voor zowel @aartkokadventure als @combicampvouwwagens hebben we 2 kaarten beschikbaar.

Belangrijke punten:
– De actie loopt van 3 maart en loopt t/m 17 maart
– Maximaal 5 foto’s per deelnemer
– Verzamel de meeste likes
– Met de inzending en deelname gaat u automatisch akkoord dat uw foto in de toekomst, anoniem voor online doeleinden gebruikt kan worden.

De voorstelling gaat op donderdag 7 maart in première in het DeLaMar in Amsterdam en toert daarna t/m juli 2019 langs verschillende theaters in Nederland.

i: SingleCamping.nl

Terug naar nieuwsberichten