Aart Kok vouwwagen kopen

Showroomwissel!

Geplaatst op 20 januari 2017

Bij Aart Kok Adventure, zijn we druk bezig met de herinrichting van de showroom. Zo wordt de Livingstone Game Drive in Roden vervangen voor een nieuwe wagen met de tent in het beige/groen. In Heemstede wordt de bordeaux variant opgezet.

Bij het wisselen van een showroommodel gaan we altijd zorgvuldig te werk. Eerst brengen we alle accessoires in kaart door middel van foto’s en dan kunnen we beginnen met afbouwen. In Roden hebben ze de camera ter hand genomen en dit alles vast gelegd op bewegend beeld.

Na het weghalen van de tafel, stoelen en planten wordt de verlichting verwijderd. Vervolgens wordt de varioluifel eraf geritst en de tent gedemonteerd. We vouwen de tent netjes op en tekenen de positie van de tenttrailer af op de grond.

Even de stofzuiger over de grond en de nieuwe Livingstone wordt op de juiste positie neergezet. Na het positioneren van de kuip, trekken we de tent omhoog. Appeltje, eitje voor ons. Daarna de luifel er weer aan ritsen, voorwand en windschermen erbij en klaar is Kees. Als toetje wordt de verlichting er weer in gehangen en de accessoires op hun plek gezet.

i: Aart Kok Vouwwagens
i: facebook.com/AartKokAdventure

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten