Aart Kok Zambezi River Lodge vouwwagen in Frankrijk

Rust en ruimte midden in de natuur

Geplaatst op 29 augustus 2022

Familie van de Kolk ging met de Zambezi River Lodge op pad naar Frankrijk. Ze deelden hun ervaring met ons. Lees je mee?

‘We zijn nu net een week terug van vakantie uit Frankrijk. Heerlijke drie weken gehad in de Provence.

In het voorjaar hebben we op een camping nabij Assen een nacht geslapen om te oefenen. Hierdoor verliep het opzetten in Frankrijk, het was toen rond de 33 graden, een stuk soepeler. Het is allemaal nog even wennen, maar op de camping hebben we met een andere eigenaar gesproken van exact dezelfde vouwwagen en ervaringen gedeeld wat zeer nuttig was. Vanaf nu zijn we al helemaal ‘ingewerkt’.

Wat een fijne wagen is dit. Heerlijk geslapen en t.o.v. onze 20 jaar De Waard ervaring, nu heerlijk horizontaal. Geen rugpijn gehad dus een extra topping is voor ons nu nog niet aan de orde. En toch een tent ervaring zoals we gewend waren met voor ons ruim voldoende ruimte. Ook als het ’s avonds wat kouder wordt kunnen de twee stoelen en tafel met gemak binnengezet worden.

En de vele reacties die we hadden op de camping, een plaatje werd het genoemd. En wat liep de wagen fijn achter de auto, stabiel en geen ‘stuiter effect’. Alleen maar positieve reacties dus.

PS, omdat we zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen, kunnen we zelf een mooie plaats kiezen met veel privacy.’

i: Zambezi River Lodge vouwwagen
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten