Aart Kok Adventure Tuareg vouwwagen

‘Op slag verliefd op de Tuareg’

Geplaatst op 3 december 2022

Klaas en Annemiek Bonekamp werden op slag verliefd op de Tuareg vouwwagen. Benieuwd naar hun ervaring? Lees snel verder.

“Wat een goede aankoop hebben we in 2021 gedaan!

De zomer van 2021 doorgebracht in een 22 jaar oude Zambezi. Goed bevallen. Eind augustus waren we van plan om langs te gaan in Heemstede, alleen om even rond te kijken. We werden op slag verliefd op de Tuareg. Kijken werd direct kopen en in januari hing de aanwinst achter de elektrische auto. En wat een fijne kar achter de auto!

Na 3 lange weekenden en een vakantie van 3 weken is de verliefdheid omgeslagen naar een innige relatie. Wat een fijne vouwwagen! Afgelopen zomer in hebben we in Zeeland menig rondleiding mogen geven. Volgend jaar gaan we geld vragen voor elke foto! 

Degene die bij Aart Kok bedacht heeft dat het dak opengeritst kan worden, zou een standbeeld moeten krijgen. Nooit meer veranderen! 

Onze Tuareg staat nu uit te rusten in de winterstalling. We kunnen niet wachten op het weerzien in 2023. De reis gaat dan in de zomer naar Noorwegen. Nu al zin in!

Niet de mooiste natuurcamping, maar het plaatje is geweldig…. Wat is de Tuareg knetter strak op te zetten. Een genot om naar te kijken.”

i: Tuareg vouwwagen
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten