Aart Kok vouwwagen kopen

Op bezoek bij ESVO

Geplaatst op 15 februari 2019

Omdat we heel graag eens wilde kijken hoe de productie van onze tenten er aan toe ging stond er op 28 november een bezoek aan Esvo in onze agenda. Het is altijd leuk om weer even in de keuken van onze tentenmaker te mogen kijken. We doorlopen alle afdelingen van het atelier met alle stappen van tekening tot tent.

We krijgen eerst een stukje historie van Esvo te zien. Van zeilmakerij in 1922 tot het begin van tentatelier in 1982. “Kijk, zo zaten we er vroeger bij” licht Richard Schokker, eigenaar van Esvo, de historie toe.

Daarna is het tijd om een kijkje te nemen in het atelier.  Uiteraard herkennen wij de panden die op de tafels in het atelier liggen. Onder andere de Tuareg tent is in de maak! Daar worden we altijd weer enthousiast van.

Voor elke bewerking is een andere machine, waardoor het proces naar tent vlot verloopt. Bijna iedereen bij Esvo is wel bezig met de productie van onze Aart Kok tenten.

De machines waar gezorgd wordt dat alle patronen en ook het folie keurig worden uitgesneden.

De stokken afdeling. Ook de tentstokken maakt Esvo zelf. Hier een machine die de juiste vorm in de stok aan brengt.

Ook de tent reparaties worden bij Esvo gedaan. Klaas Schilder zorgt dat de reparaties er weer prima hersteld worden. Als laatste nog een kijkje bij alle doekrestanten die weer verkocht worden in de webshop van Esvo.

Het was weer leuk en leerzaam en na een broodje paling gegeten te hebben op de dijk zijn we weer teruggekeerd naar Heemstede.

i: www.esvocampingshop.com
i: Aartkok.nl

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten