Aart Kok vouwwagen Kavango kopen

Kavango en Kariba: nu met alles!

Geplaatst op 27 juni 2019

PERSBERICHT 21-6-2019

In de echte gezinsvouwwagens van Aart Kok tover je in één keer zes slaapplaatsen en een ruime voortent tevoorschijn. Ze worden al jaren gewaardeerd door een groeiende groep kampeerders. Het opzetsysteem is handig en met de mooie tent sla je een goed figuur op de camping.

Aart Kok luistert goed naar de klant en past de producten continu aan de wensen uit de markt aan. De loungebank is een optie die al jaren in verschillende modellen wordt toegepast. Zo maak je het bed overdag ook bruikbaar als comfortabele bank om op te relaxen.

Omdat het fijn is als je de vouwwagen voor de deur in kunt pakken zonder dat de tent open hoeft, kun je de meeste Aart Kok modellen moeiteloos open maken. Eenvoudig de sluitingen los maken en de gasveren doen het werk. Een ruimte met een inhoud van 1500 liter klaar om gevuld te worden met alles wat je mee wilt nemen is het resultaat.

Tot nu toe waren de loungebank en het laden/lossen systeem niet te comfbineren in één wagen. De klant stond dus voor een moeilijke keuze. Maar Aart Kok heeft de engineering aan het werk gezet, met als resulaat een wagen die alles heeft: een loungebank èn laden/lossen. Dichter bij perfect kun je eigenlijk niet komen.

De eerste exemplaren zijn sinds deze maand te zien in de Flagship Store in Heemstede en in de vestiging Roden. Nog voor deze zomervakantie leverbaar.

De nieuwe 6 persoons vouwwagen is er in de modellen Kariba en Kavango. De prijs begint bij € 8395,- voor de tent&trailer versie zonder keuken. Voor het laden/lossen betaal je 600,- en de prijs voor de loungebank is 395,-.

i: aartkok.nl/vouwwagens/kavango
i: aartkok.nl/vouwwagens/kariba

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten