Aart Kok vouwwagen kopen

Aart Kok Foto Challenge 2014.

Geplaatst op 5 april 2015

Trots!

Zaterdag 11 april vond de prijsuitreiking plaats van de Aart Kok Foto Challenge 2014.

Wij kijken met trots terug op een fantastisch en sfeervolle happening.

Onder het genot van een Italiaans hapje en een lekker glaasje wijn, hebben wij met elkaar kunnen bijpraten over uw vakanties, onze producten en de kampeer ervaringen.alt

Aart Kok Foto Challenge

Wij danken alle ambassadeurs voor het bijdragen aan deze zeer geslaagde middag en hopen dat u hier met plezier op terug kijkt. Als herinnering heeft iedereen een foto album mee naar huis gekregen.

Namens ons allen hartelijk dank:
Aart, Anna, Anneke, Dennis, Ernée, Fred, Heleen en Rogier

Trots 2 Trots 3 Trots 4
Anneke heet iedereen welkom bij de deur van de afleverlounge. Hanneke en André Hilhorst arriveren. Er stromen al aardig wat gasten binnen. De familie Hagen, Koogje, den Hollander, Boon-Terpstra en Hilhorst. O, O, O, wat is die nieuwe River Lodge hardtop GAAF! Hanneke en André nemen hem binnenkort mee voor zijn eerste buiten fotoshoot.
Trots 5 Trots 6 Trots 7
De familie Borst van Seuren, op de bank onder de “wall of fame”. Hilhorst Junior Jan en Ernée kletsen bij.
Trots 8 Trots 9 Trots 10
De familie den Hollander en Hagen hebben helemaal niet dezelfde tenttrailer, maar hebben genoeg gespreksstof. Samen kijken in het Zambezi album. Mevrouw Boon-Terpstra heeft het Combi-Camp boekje, terwijl Rembert het Zambezi boekje heeft gekregen. Ons jongste personeelslid, Dennis samen met zijn vriendin Janine en de hond.
Trots 11 Trots 12 Trots 13
Het Aart Kok Spandoek! Achhhh, Maudje! De overhanding van het album aan Corina Kouwenhoven.
Trots 20 Trots 36 Trots 14
De Afrikaanse inrichting, gemaakt door Bert van de Greenhouse. Ons jongste personeelslid, Dennis samen met vriendin Janine en de hond. De foto’s die op doek gedrukt zijn, krijgen veel aandacht.
Trots 15 Trots 16 Trots 17
Anne Fleur en de oranje krokodil. De trotse familie Hilhorst, winnaar van Aarts Choice: Zambezi. De River Lodge opgezet als een grote tipi tent. Tenten top verkoper Jan, kijkt nog eens terug op de jaren dat wij veel buitenbeurzen draaiden.
Trots 18 Trots 19 Trots 21
Samen kijken in het Zambezi album. Mevrouw Boon-Terpstra heeft het Combi-Camp boekje, terwijl Rembert het Zambezi boekje heeft gekregen. Heer Zuiderduin, prachtige foto’s zijn er door u gemaakt. Maar ja, hoe kan het ook anders met zo’n mooie Kariba! Niet 1 maar 2 foto’s staan er van jullie in het CC boekje.
trots 22 Trots 23 Trots 24
Geweldige opmerking Pieter: Met onze Kampala kleurt en fleurt de camping weer op tussen al het grijs en blauw”. Oud collega Hugo staat samen met Pieter en zijn vrouw voor eeuwig vastgelegd op de foto. En dat is niet de eerste keer dat zij zijn vereeuwigd. Gezinnetje Hilhorst samen kijken…
Trots 25 Trots 26 Trots 27
Het lijkt wel het Rijksmuseum. Wat een prachtfoto’s. De heer IJspeert bestudeert ze eens goed van dichtbij. Familie Buschgens hier in het zwarte boekje kijkende, bestudeert dus de Zambezi’s! De overhanding van het album aan Mariëtte Boon-Terpstra
Trots 28 Trots 29 Trots 30
De familie Kouwenhoven. Wij hebben nog even gelachten bij het ophalen van wat herinneringen. Wat is iedereen enthousiast over zijn of haar boekje! Ook hier weer samen kijken. De Combi-Camp fanaten kijken in het Aart Kok Tenttrailer boek.
Trots 36 Trots 40 Trots 51
Ons jongste personeelslid, Dennis samen met vriendin Janine en de hond. Er valt altijd veel te lachten met Jan… Een doorkijkje: de deur in de zijwand van de Karsten voortent.
Trots 31 Trots 32 Trots 33
Samen uitpakken, blijft toch zo leuk! Even luisteren naar andere verhalen. Er wordt nog even een kleine herinnering opgehaald…. gelukkig kunnen we er nu allemaal om lachen.
Trots 34 Trots 35 Trots 37
John en zijn vrouw bekijken nog eens alle foto’s. Even kletsen met onze technische man: Rogier De overhandiging van het Zambezi album aan Rembert.
Trots 38 Trots 39 Trots 41
Plannen worden besproken. Marc Veenendaal met dochter. Trots op de bank met het boek onder de arm. En trots mag ook wel, als Kampala eigenaar kun je dat met recht zijn. Ons zorgenkind: de Palm!
Trots 42 Trots 43 Trots 44
Niels Prins, vooraanstaand lid van de Combi-Camp club samen met zijn dochter en de heer IJspeert. Verhalen uitwisselen. Ze hebben elkaar vast al eerder gezien… Ernée gaat rond met de hapjes van Delizia. Lekkernijen uit Italië.
Trots 54 Trots 58 Trots 1
Er valt altijd veel te lachen met Jan en Anneke. Zo leuk, iedereen praat met elkaar. Er zijn veel raakvlakken. Anneke Kok wordt begroet met een fraaie bos tulpen door Jan en Frederique.
Trots 45 Trots 46 Trots 47
Dennis en Anne Fleur Van onder de regenluifel gezien. De statafel begint al aardig overvol te geraken.
Trots 50 Trots 49 Trots 48
En de most liked Combi-Camp! John Koogje! De familie den Hollander, trots op de 2de plek, most liked. Beide kids Hilhorst, binnenkort trekken zij er op uit met de Zambezi River Lodge hardtop!
Trots 52 Trots 53 Trots 60
Telgje Borst van Seuren. Ernée en de familie Buschgens. Zie je, het is echt gezellig hoor.
Trots 56 Trots 57 Trots 59
Anneke heeft voor iedereen een persoonlijk woordje geschreven, bij het overhandigen van de albums. Een gezellig viertal met de “wall of fame” op de achtergrond. Het kinderhoekje? Waar zo’n Zambezi Karsten toch allemaal goed voor is!
Terug naar nieuwsberichten