Esvo neemt AtomaTent over 2024

Esvo neemt AtomaTent over

Geplaatst op 10 februari 2024

Hofleverancier van Aart Kok doet overname van AtomaTent. Vanaf januari 2024 heeft Esvo Tenten & Outdoorstoffen alle werkzaamheden overgenomen van AtomaTent.

AtomaTent heeft vanaf januari 2024 alle werkzaamheden overgedragen aan Esvo uit Volendam. Tom van Zanten en Mustafa Abal hebben zich vanuit hun tentenatelier in Uden vanaf 2007 altijd succesvol bewezen als producent van premium katoenen tenten en luifels voor o.a. Eriba caravans. En zich daarbij een naam en principe verworven waarin “kan niet” niet bestond. AtomaTent stond voor: luisteren naar de wensen van de klant en betrouwbare kwaliteit leveren!

Daar komt nu een einde aan nu AtomaTent de technische tekeningen, website en social media overdraagt aan het gerenommeerde Esvo Tenten, dat al 102 jaar ervaring heeft in het – ook ambachtelijk – vervaardigen van tenten en luifels voor caravans, buscampers en vouwwagens. De Volendammers waren altijd al de leverancier van het tentdoek, ritsen & tentstokken voor #AtomaTent. Tom en Mustafa hebben daarom het volste vertrouwen dat Esvo de werkzaamheden zal voortzetten met dezelfde toewijding en kwaliteitsprodukten, zoals de klanten van AtomaTent dat gewend zijn en verwachten.

Alle vragen m.b.t. de luifels of tenten van Atoma kunnen via [email protected] worden gesteld.

ESVO zet de principes van AtomaTent voort!

Esvo bestaat al sinds 1922 en staat – ook als hofleverancier – voor design en kwaliteit én betaalbaarheid van kampeertenten en caravanluifels. Ook Esvo heeft de gehele productie in eigen handen, in Volendam. Daar staat duurzaam en verantwoord ondernemen ook in het hoogste vaandel om in het productieproces de ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden. En dan is katoen immers de beste en zo ook meest comfortabele tentdoekoptie.

De rijke geschiedens van Esvo tenten

Naast de altijd door Esvo geleverde materialen hadden Tom en Mustafa hun grondige redenen om voor Esvo te kiezen: de kwaliteit en de consistentie daarvan als het om katoenen tenten en luifels gaat. Ėn zo ook de rijke geschiedenis van Esvo. Immers: je geeft je erfenis van vakmanschap en geest van distinctie niet zomaar uit handen….

Wees daarom verzekerd dat óók de tenten van Esvo STAAN VOOR KWALITEIT !

i: Facebooki: Esvo

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten