Corona maatregelen Aart Kok Adventure

Corona maatregelen

Geplaatst op 28 april 2020

Wij houden in onze bedrijfsvoering de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarin zeer serieus. Voor dit moment houdt dat het volgende in:

VERKOOP

Onze showrooms in Heemstede en Roden zijn vanaf 29 april weer de hele dag geopend. Omdat de showrooms groot zijn opgezet, is er alle ruimte om afstand van elkaar te houden. Gezinnen mogen samen komen. Wij dragen handschoenen en hebben deze voor u beschikbaar, zodat u de wagen toch zelf kunt uitklappen als u dat wilt. Zo maken wij uw oriëntatie op een vouwwagen op een veilige manier mogelijk en kunnen wij u persoonlijk uitgebreid adviseren.

ONDERHOUD EN REPARATIE

We kunnen wagens voor onderhoud of reparatie in ontvangst nemen en weer uitgeven, waarbij we gepaste afstand tot elkaar moeten betrachten. Bij het werken aan uw wagen dragen wij handschoenen en maken wij onderdelen daarna schoon.

AFLEVERINGEN

Wij kunnen wagens aan u afleveren, waarbij we gepaste afstand tot elkaar moeten betrachten. Bij het gereed maken van uw wagen dragen wij handschoenen en maken wij onderdelen daarna schoon.

Voor eventuele vragen aan Heemstede belt u 023-5471774 of mailt u [email protected].Voor eventuele vragen aan Roden belt u 050-5017069 of mailt u [email protected]

Terug naar nieuwsberichten