Onderweg naar Aart Kok Adventure Roden

Bezoek aan vestiging Roden!

Geplaatst op 12 februari 2017

Op woensdag 18 januari vroeg in de ochtend, begint de trip gelijk goed met een bezoek aan Aart Kok Adventure Roden. Met temperaturen ver beneden het vriespunt rijden we vanuit Heemstede naar het hoge noorden.

Tussenstop op de afsluitdijk in een “terug in de tijd koffietentje” maakte de trip, door alle in de rijp liggende weilanden en bomen en op slootjes schaatsende mensen, nog sfeervoller!

Het pand in Roden lag er prachtig bij met de ruime parkeerplaats in het wit en op de achtergrond het winterzonnetje.

Onze nieuwe aanwinst in Roden “Aico Stienstra” wil graag veel meer weten van onze mooie producten, waar hij als een blok voor is gevallen. Aart Kok geeft in de ruime showroom alle informatie die het Team Roden nodig heeft.

Wilt u ook meer weten van alle Aart Kok producten en Combi-Camp? Het Aart Kok Team Roden staat voor u klaar! Uiteraard bent u ook welkom in onze Flagship Store te Heemstede.

Tijdens en na de Caravana kunt u in Roden een bezoek brengen én zelfs zondag de 29ste staan zij van 12.00 – 16.00 uur klaar om u met een heerlijk kopje koffie te ontvangen en alles toe te lichten en te demonstreren!

i: aartkok.nl/contact/roden
i: Facebook.com/AartKokAdventure

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten