Anneke backstage in de Aart Kok service centre werkplaats in Heemstede

Backstage in onze werkplaats

Geplaatst op 8 mei 2020

Vandaag staat Anneke in de werkplaats. Rogier is een speciaal soort fietsendrager op een Zambezi aan het monteren.

Onze allesdrager is bij de meeste Aart Kok klanten wel bekend. De allesdrager bestaat uit een frame dat boven op de wagen geplaatst wordt. Op dit frame kun je bijvoorbeeld een fietsendrager monteren of een kano vast maken.

De fietsendrager die Rogier hier laat zien is een nieuwe variant op de allesdrager. Maar wat is er dan anders en vernieuwend aan? Nou, deze fietsendrager wordt aan de achterkant van de wagen gemonteerd. Dat is super handig, want op deze manier kan de fietsendrager blijven zitten als je de wagen open klapt.

Ben je enthousiast geworden over dit accessoire? Mail dan naar [email protected] of bel 023-5471774 voor meer informatie.

Wat heb jij altijd al willen weten over onze producten en/of medewerkers? Laat een reactie achter op Facebook en wie weet maken wij er een filmpje van!

BACKSTAGE – Vandaag staat Anneke in de werkplaats. Rogier is een speciaal soort fietsendrager op een Zambezi aan het monteren. Onze allesdrager is bij de meeste Aart Kok klanten wel bekend. De allesdrager bestaat uit een frame dat boven op de wagen geplaatst wordt. Op dit frame kun je bijvoorbeeld een fietsendrager monteren of een kano vast maken. De fietsendrager die Rogier hier laat zien is een nieuwe variant op de allesdrager. Maar wat is er dan anders en vernieuwend aan? Nou, deze fietsendrager wordt aan de achterkant van de wagen gemonteerd. Dat is super handig, want op deze manier kan de fietsendrager blijven zitten als je de wagen open klapt. Ben je enthousiast geworden over dit accessoire? Mail dan naar info@aartkok.nl of bel 023-5471774 voor meer informatie. Wat heb jij altijd al willen weten over onze producten en/of medewerkers? Laat een reactie achter en wie weet maken wij er een filmpje van!

Geplaatst door Aart Kok Adventure op Vrijdag 8 mei 2020

i: AartKok.nl
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok? Word lid van onze Facebook-pagina!
Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten. 

Terug naar nieuwsberichten