Aart Kok Kariba vouwwagen kopen

Wij van Aart Kok Adventure houden van foto’s!

Geplaatst op 7 september 2017

Onderstaand bericht ontvingen wij per mail en ja, Jeroen, wij houden van foto’s!

Hoi Heleen,

Omdat wij weten hoeveel jullie van foto’s houden, bijgevoegd onze Kariba en Dwergstern in Kroatië, waar wij nu staan.

De vario staat vrij laag met dubbele lijnen op alle stokken. Dit hebben wij gedaan nadat we de eerste avond meteen een ‘bura’ (bora?) te pakken hadden. Dit is een wind die vrij plotseling uit zee op komt zetten. Binnen 20 minuten van een relatief kalm regenbuitje naar zeer harde windstoten en vervolgens weer terug naar zonneschijn. Maar in die tijd dus wel voorbij vliegende voor- en partytenten, dat werk.

Onze Kariba heeft dit allemaal prima overleeft. De eerste windstoot kwam vrij onverwacht waardoor een stok van de vaste luifel eruit sloeg. (daarvan is de klem gekraakt, ik kom dit najaar wel een keertje langs). Nadat deze weer op zijn plaats stond is er voor ons weinig spannends meer gebeurd: de trailer staat als een huis, de Dwergstern zo mogelijk nog strakker. Andere kampeerders kwamen er minder goed vanaf: veel kapotte voortententen en ander rondvliegend los spul.

Inmiddels is het weer overigens prima en staat onze tent overdag vaak gereefd (vario zoveel mogelijk opgerold en indien nodig tent los van kuipzeil en onderkant weggebonden) om de hitte er beter uit te krijgen. Maar ‘s avonds trekken we de hele boel voor de zekerheid weer dicht: dat slaapt wat rustiger .

Groet,

Maaike & Jeroen + kids

PS: laatste scheerlijn op de vleugel is er door een iets te enthousiaste zoon afgefietst, heeft niets te maken met de storm (en moet ik ook voor langs bij jullie.

i: aartkok.nl
i: Facebook

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten