Zambezi Off-Road tenttrailer

De off-road tenttrailers uit de stal van Aart Kok Adventure werd ooit als eerste in 2-persoons uitvoering als Zambezi Off-Road in de markt gezet. Dat een off-road ook best mooi kan zijn, lieten we toen al zien….

Off-Road

De Zambezi in off-road versie, heeft 15 inch wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd.

Zambezi Original Off-Road

De wagenbak van deze tenttrailer is naadloos, het onderstel is robuust en de wielen zijn leverbaar in grote maten. De Zambezi volgt u moeiteloos over elke weg, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.

Om te overnachten hoeft u deze vouwwagen die geen vouwwagen is niet eens af te koppelen. De tent wordt in elke storm overeind gehouden door het supersterke frame. Als u weer verder wilt, klapt u de wagen binnen enkele seconden in. Ook als de tent kletsnat is, blijft uw bed droog. Met een Zambezi tenttrailer is er geen belemmering om het echte avontuur tegemoet te gaan.

Zien wat deze off-roader allemaal kan? Trio test off-road trailers

Aart Kok Zambezi Off-Road tenttrailer

Zambezi River Lodge hardtop Off-Road

Best of both worlds

De legendarische Zambezi met vast deksel van composiet materiaal en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk omdat je geen haring nodig hebt en altijd droge voeten houdt. De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een heel grote leefruimte ontstaat.

Aart Kok introduceert nu een Zambezi River Lodge hardtop, waarin beide eigenschappen verenigd zijn.

Aart Kok Zambezi River Lodge hardtop tenttrailer

Het oog wil ook wat

Omdat deze nieuwste Zambezi voor de meest verwende kampeerder bedoeld is, is aan de uiterlijke kenmerken geen enkele concessie gedaan. Zo zijn de wagens uit deze First Edition (tegen meerprijs), voorzien van duo colour body, zwarte spatborden en roofrails en lichtmetalen wielen in black.

Technische gegevens

Leeg gewicht: 350
Max toelaatbaar gewicht: 750
Maten incl. dissel (LXBXH) OR: 361x177x126 cm
Bagageruimte (LXBXH): 195x120x30-10 cm
Bagageruimte totaal: 1.000 ltr
Wielmaat off-road: 215/65 R15

Off-Road met 6 slaapplaatsen

Sinds 2017 heeft Aart Kok ook een 6 persoons off-road trailer, de Kariba Tent & Trailer Off-Road. Uniek in de markt!

Ben je ook benieuwd naar onze andere vouwwagens? Met een Aart Kok vouwwagen maak je van elke vakantie een avontuur.