Vouwwagen, kamperen en kinderen

In de zomerspecial van Kidseropuit lees je hoe leuk het is om te kamperen met kinderen. Wil je het jezelf makkelijk maken, dan kies je voor een vouwwagen.

Zo kampeert Jessika met haar man en dochtertje van 2 met de Aart Kok Tundra vouwwagen.

Met welk kampeermiddel kamperen jullie?

Vorig jaar hebben we een nieuwe Aart Kok Tundra gekocht, een echte gezinsvouwwagen. Het is een dubbelklapper, dus aan beide kanten van de wagen hebben we een 2-persoonsbed en in het midden bankjes met veel bergruimte. De voortent is met 5×3 meter groot genoeg voor een keuken, campingkast, wasrek, tafel en vier stoelen én speelplek voor onze dochter. De voortent heeft één ronde boogstok en is daardoor snel op te zetten. Dat vonden we belangrijk omdat we ook willen rondtrekken met de vouwwagen.

Vouwwagen Aart Kok Tundra kamperen

Waarom hebben jullie voor de Aart Kok Tundra gekozen?

Het slapen op luchtbedden en koken met een gasstelletje op tafel vonden we niet meer zo prettig sinds we een dochter hebben. Een caravan is niks voor ons, maar we zochten wel de luxe van goede bedden en een echte keuken. In de Aart Kok Tundra hebben we lattenbodems en een (afneembare) bermkeuken met spoelbak en kraan. De ruime voortent vonden we ook belangrijk. We kamperen ieder jaar in het voorjaar in Nederland, en dan is het meestal nog te koud om ’s avonds buiten te zitten. We wilden dus met vier volwassenen makkelijk binnen kunnen zitten.

Waarom zou je de Aart Kok Tundra aan anderen aanraden?

Wij vinden de vouwwagen ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Je kunt veel bagage meenemen en je hoeft niet op luchtbedden te slapen. Voor kinderen is er alle ruimte om te spelen en je hebt veel meer het buitengevoel dan bij een caravan. Bij mooi weer ritsen we de zijwanden uit de voortent, en dan sta je echt buiten te koken.

Bron

kidseropuit

De Aart Kok Tundra is helaas niet meer verkrijgbaar. Benieuwd naar ons huidige assortiment vouwwagens? Wij hebben de perfecte vouwwagen voor jou.