Vouwwagen: De ideale combinatie tussen een caravan en tent!

Als je kampeert met een vouwwagen, heb je gekozen voor de avontuurlijke manier van kamperen, met de luxe van een caravan en het gevoel van de tent. Slapen onder doek, met ruimte genoeg om het voor een heel gezin comfortabel te maken. Genieten van het buitenleven staat voorop!

Comfortabel en ruimte

Dat is wat de vouwwagen biedt. In de voortent kun je goed rechtop staan. Koken doe je op de keuken, die niet alleen op de camping van pas komt, maar ook onderweg toegankelijk is. Slapen is van groot belang tijdens je vakantie, dus slaap je in een Aart Kok vouwwagen altijd op een lattenbodem en een goed matras. Het liefst onder je eigen dekbed. Voor de bagage is onder het bed voldoende ruimte. Zo kun je meenemen wat je nodig hebt. Ga je verder naar de volgende plek? Klap dan de tent in en vertrek! Dit is in tegenstelling tot een tent, waarbij alle bagage eerst naar buiten moet, wel een héél stuk makkelijker.

Opzetgemak

De vouwwagens van Aart Kok zetten snel op. Kies je voor de Kavango of Kariba, dan ben je met de automatische voortent snel klaar en kunnen de kinderen direct gaan spelen. Bij de Livingstone en Zambezi maken we gebruik van een modulair systeem en kies je zelf wat je op dat moment wilt opzetten. Alleen de wagentent voor een snelle overnachting of ook een luifel tegen de regen. Is het koud, dan maak je toch gewoon de voortent dicht, met zijschermen en een voorwand.

Bagageruimte

De Aart Kok vouwwagens hebben onder het bed een zee aan ruimte. Kies je voor het laden en lossen systeem, dan kun je de tent-unit omhoog zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft.

Rondtrekken

Met een vouwwagen kun je eenvoudig van camping naar camping trekken. Je haakt hem aan je auto en gaat op pad naar het volgende avontuur. Vrijwel elke auto kan een Aart Kok trekken en met het maximale gewicht van 750 kg, heb je ook nog eens geen extra rijbewijs nodig. Het rijgedrag is comfortabel, in tegenstelling tot een caravan, die hoog en breed is. Over de vouwwagen kijk je zo heen. Meer tips? Kijk dan op Tips & Service.

Enthousiast geworden over de vouwwagen? Wij bieden diverse vouwwagens aan voor een ideale vakantie.