Glamping

Uw eigen Game Lodge op elke plek!

Een stijlvol onderkomen op een plek waar je de hele dag kunt genieten van het buitenleven. Dat is glamping. Maar waarom zou je in een vreemd bed gaan liggen als je ook in je eigen bed van 200 bij 220 van de sterrenhemel kunt genieten?

De investering heb je al na twee jaar terugverdiend. Bovendien kun je ook in de voorjaars- en herfstvakantie nog lekker kamperen in je eigen luxe Lodge! Onderweg luister je naar de krekels in plaats van de snelweg naast het hotel.

En als het weer tegenvalt of de camping toch niet zo mooi is als de website deed vermoeden, dan ga je ergens anders heen. Je bent in de vakantie nog nooit zo vrij en onafhankelijk geweest.

Aart Kok Adventure Experience!

Kom naar Heemstede of Roden en beleef de Aart Kok Adventure Experience. Wij hebben voor elke bestemming en elke gezinssamenstelling de juiste accommodatie. Maar niet alleen dat. Onze ervaring en kennis staan tot uw beschikking om van uw kampeervakantie 100% genieten en 0% zorgen te maken.

Het hele traject van ontwerp en productie tot eindgebruiker is bij Aart Kok Adventure in één hand. Intensieve internationale samenwerking met leveranciers en afnemers maakt ons flexibel en onafhankelijk. Daardoor kunnen wij snel en innovatief inspelen op de wensen in de markt.

De Flagship Store en het Service Center in Heemstede bieden u een overzicht van het totale assortiment en alle diensten die wij verlenen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Zo heeft u een directe lijn met de bedenkers van onze producten.

3 TopmerkenGlamping met Aart Kok vouwwagens
Combi-Camp
Aart Kok
Zambezi
20 modellen
9 tentkleuren
200 wagenkleuren
Alle prijssegmenten
Development
Central stock
Sales
Outlet
Kampeerartikelen
Trekhaken
Tempo 100 keuringen
BOVAG
onderhoudsbeurten
Schadeherstel
Reparaties