Luxe vouwwagen: glamping met meer flexibiliteit

De luxe vouwwagens van Aart Kok combineren het beste van twee werelden: het ultieme kampeergevoel en maximaal comfort. Een groot voordeel van de luxe vouwwagen ten opzichte van de glamping tent, is dat je je 5-sterren-huisje-op-wielen op zet waar je maar wilt. Aan het water, in de bergen, langs het bos. Of wissel het af. Zo ben je met de luxe vouwwagen flexibeler dan ooit en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Luxe kamperen ten top!

Wat betekent glamping?

Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. Bij een glamping tent speelt beleving een grote rol: luxe kamperen in een comfortabel bed, maar toch middenin de natuur. Een moderne keuken, veel leefruimte en andere luxe faciliteiten, waar je ook tijdens de vakantie met luxe vouwwagen van profiteert.

Gaan en staan waar je maar wilt

De moderne kampeerder slaapt onder een tentdoek middenin de natuur, maar wil anno 2020 ook genieten van luxe en comfort. Een glamping park in binnen- of buitenland lijkt dan een passende keuze. Maar tijdens de vakantie wil je ook vrij en onafhankelijk zijn. Wat nou als het weer tegenvalt? Of als de camping toch niet zo mooi is, als dat de website deed vermoeden? Met de luxe vouwwagen ben je binnen enkele minuten klaar om de volgende plek te bezoeken. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt, op zoek naar de mooiste plekjes: de ene dag ontwaak je aan een meer, de andere dag langs de kust of met fenomenaal zicht over het dal. Want ook het uitzicht bepaal je helemaal zelf. En onderweg luister je naar de krekels, in plaats van naar de snelweg geluiden naast het hotel.

Van alle vertrouwde gemakken voorzien

Nog een groot voordeel van de luxe vouwwagen ten opzichte van de glamping: de bedden. Waarom zou je in een vreemd bed gaan liggen als je ook in je eigen bed van 200 bij 220 cm van de sterrenhemel kunt genieten? Niets zo lekker als slapen in je eigen bed! Ervaar het gemak van al je eigen vertrouwde spullen bij de hand, ook onderweg. En in je luxe paleis op wielen kun je heel wat spullen meenemen. De investering van een vouwwagen heb je al na twee jaar terugverdiend. En bovendien kun je ook in de voorjaars- en herfstvakantie lekker kamperen in je eigen luxe lodge.

Beleef een luxe kampeerervaring

De luxe vouwwagens van Aart Kok voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van luxe en comfort. De vouwwagens worden al jaren met veel plezier gebruikt. Benieuwd naar de ervaringen van andere moderne kampeerders die de vakantie doorbrachten in één van onze luxe vouwwagens? Bezoek ons kampeerplatform aavontuur.com.

Luxe vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om ons aanbod luxe vouwwagens te bewonderen. Onze vouwwagen specialisten adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale luxe kampeervakantie.