Aart Kok Off-Road tenttrailer

De Off-Road tenttrailer uit de stal van Aart Kok Adventure werd ooit als eerste in 2-persoons uitvoering als Zambezi Off-Road in de markt gezet. Dat een Off-Road ook best mooi kan zijn, lieten we toen al zien….

Laden en lossen

Bijna 10 jaar geleden verschenen de eerste Aart Kok tenttrailers met het befaamde “laden en lossen” zonder tent op te zetten systeem. Logisch dat de nieuwste telg uit het Aart Kok assortiment, nu al genoemd “The Beast” over deze Aart Kok innovatie beschikt.

Aart Kok Kariba Tent & Trailer XL off-road

Off-road met een 4-persoons vouwwagen?

Wat uniek is in de markt voor Off-Road tenttrailers, is dat deze Off-Road over dubbele bedden beschikt. Zo biedt hij plaats aan 4 personen op de lattenbodems en aan 2 kids in de ondertent. Een Off-Roader met 6 slaapplaatsen!

De Aart Kok Kariba Tent & Trailer XL in Off-Road uitvoering wordt geleverd met 16 inch LandRover wielen. Het reservewiel wordt voorop de dissel geplaatst. Dit geeft niet alleen een extra stoere look, maar zorgt ook nog eens voor een stevige disseldruk, om nog beter off road te kunnen rijden.

Onder de wagen zitten 4 heavy duty poten die eenvoudig verstelbaar zijn. Bij de wielen zitten off-road schokdempers. De dissel is voorzien van een heavy duty neuswiel en heeft ook een zware koppeling.

Aart Kok Kariba Tent & Trailer Off Road

De Tent

Alle vouwwagens van Aart Kok hebben een hoog tent-op-wielen karakter. Zo ook de KARIBA, die geïnspireerd is op de legendarische tenten van De Waard. De naden waaieren vanuit de nok in glooiende lijnen uit en creëren zo een ruime voortent met vaste luifel. Verder heeft de tent natuurlijk de loungeramen aan de achterzijde. Het handelsmerk van de vouwwagens van Aart Kok.

De wagen heeft een automatische voortent en 2 lattenbodems. De Kariba Tent & Trailer XL Off-Road biedt slaapplaats aan 6 personen.

Technische gegevens

Leeg gewicht: 500 kg
Max toelaatbaar gewicht: 750 kg
Maten incl. dissel (LXBXH): 358x185x141 cm
Bagageruimte (LXBXH): 210x120x48 cm
Bagageruimte totaal: 1.300 ltr
Wielmaat standaard: 235/85 R16