De Livingstone vouwwagen heeft alles. De Livingstone vouwwagen verenigt alles wat Aart Kok te bieden heeft. Een spectaculaire tent met panoramaraam. De bagageruimte van 1500 liter, die toegankelijk is zonder dat de tent open hoeft. 
De meest complete keuken die er is met een prettige werkhoogte, een luxe 3-pits gasstel met afdekplaat, stopcontact en veel bergruimte in (bestek)laden en kastjes. Onderweg is de keuken altijd beschikbaar voor een koel drankje of een lekker hapje. Op de camping staat hij meteen op de juiste plek onder de luifel zonder dat je hem hoeft te tillen.
Deze nieuwe Livingstone Game Drive 2018 wordt geleverd met tent en tentaccessoires van een showmodel in het beige/bordeaux.  Inclusief: binnentent, luifel, lattenbodem, panoramadak in wagentent, vaste eindkeuken, 220 volt en 12 volt aansluiting, cross-road pakket, schokdempers, reservewiel incl. ophanging, uitdraaisteunen voorzijde en transport/montagekosten. De keukenhoes is gerepareerd en het keukendeurtje heeft 2 kleine beschadigingen.