De Kavango is gemakkelijk op te zetten. Zonder losse stokken en zonder vleugels met scheerlijnen is de Kavango snel en gemakkelijk op te zetten. In een enkele handeling zet je de ruime voortent op en heb je 6 slaapplaatsen, waarvan vier met lattenbodem. Rondom afsluitbare binnententen houden de nachtelijke kou en de muggen buiten.
De loungebank van Aart Kok verschaft de nodige gezelligheid in de tent. Je kunt deze uitvoering kiezen in plaats van de uitvoering met 2 bedden en laden/lossen. Het bed boven de wagenbak verandert met gemak in een comfortabele bank. Zo benut je de ruimte in de tent optimaal. Deze uitvoering heeft 1000 liter aan bagageruimte.
Showroommodel Kavango Game Drive met loungebank, bouwjaar 2017. Wordt geleverd inclusief: bagagebuidel, kuipgrondzeil inritsbaar, opbergschort voorzijde, panoramadak, set zijschermen varioluifel, varioluifel, voortent, mobiele achterkeuken, lattenbodem set, loungebank, 12 volt aansluiting, reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde en transport/montagekosten. Hoes heeft kleine reparaties.