De Kavango is gemakkelijk op te zetten. Zonder losse stokken en zonder vleugels met scheerlijnen is de Kavango snel en gemakkelijk op te zetten. In een enkele handeling zet je de ruime voortent op en heb je 6 slaapplaatsen, waarvan vier met lattenbodem. Rondom afsluitbare binnententen houden de nachtelijke kou en de muggen buiten.
De Kavango Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. Kies je voor deze Tent & Trailer in XL uitvoering dan beschik je over 1300 liter aan bagageruimte!
Kavango Tent & Trailer XL nieuw met bouwjaar 2017, tent met schoonheidsfoutje is in de kleur beige/groen. Wordt geleverd inclusief: bagagebuidel, opbergschort voorzijde, keuken, panoramadak, set zijschermen, kuipzeil inritsbaar, voortent, lattenbodem set, laden/lossen systeem in XL uitvoering, reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde en transport/montagekosten.