2 tot 8 persoons vouwwagens van Aart Kok Adventure!

Topmerken

Vouwwagens vind je bij Aart Kok Adventure in Heemstede en Roden. Het uitgebreide assortiment biedt volop keuze voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie. Wij beginnen bij de 2-persoons vouwwagen, maar bieden ook 4-persoons, 6-persoons en zelfs 8-persoons vouwwagens.

Showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom van ruim 1000 m2, waar alle vouwwagens en tenttrailers opgezet staan. Wij hebben 3 merken, Aart Kok, Zambezi en Combi-Camp. Allen hebben een eigen look and feel.

Demonstraties

Wat is er nu overtuigender dan het zelf kunnen klappen met de verschillende opzetsystemen? Dat is wat wij jullie bieden. Niet mooie verkooppraatjes, maar zelf doen, voelen en ervaren.

Bekijk onze corporate movie.

Welke vouwwagen moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende vouwwagens op de markt. Hoe weet je nu welke er het beste bij je past? Daar kunnen wij jullie bij helpen. Zo willen we graag weten of jullie met of zonder kinderen kamperen, ga je vaak doorreizen en houd van lekker koken in de vakanties, of ga je liever uit eten. Over het slaapcomfort hoeven wij niet veel te weten. Dat moet gewoon goed zijn. Iedereen wil op vakantie uitrusten in een goed bed. Ook extra lange mensen kunnen bij ons terecht. Het grootste bed in ons assortiment is 200 bij 220 cm!

De verschillen

Vouwwagens zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken. Zo bieden wij jullie met onze 3 merken een breed assortiment. Binnen elk assortiment zijn er vele accessoires, zodat elke wagen aan te passen is naar eigen wens.

Wij als vouwwagenspecialist bieden een compleet assortiment!

Aart Kok

De Kariba en Kavango zijn de 4-6 persoons gezinswagens van Aart Kok. Ze hebben elk 4 slaapplaatsen op een lattenbodem en een ondertent voor 2 kinderen. Met de automatische voortent, sta je snel. Deze trailers zijn leverbaar met of zonder keuken.

De Livingstone Game Drive River Lodge verenigt alles wat Aart Kok te bieden heeft. Een spectaculaire tent met panoramaraam. De bagageruimte van 1500 liter, die toegankelijk is zonder dat de tent open hoeft. Het comfortabele bed, ook verkrijgbaar in Super Size. In de Tent & Trailer uitvoering is er keuze tussen de River Lodge en River Camp tent. Met achtertent uit te breiden tot 7-persoons.

 

Zambezi

De Zambezi Original is destijds ontworpen samen met Piet de Waard. Het tentgevoel is bij een Zambezi volop aanwezig. De optionele achtertent van de Original is een paradijs voor kinderen, om in te spelen en om met z’n 4-en in te slapen. Zo heeft Zambezi een 8-persoons uitvoering!

Wie voor de oppompbare tenten van Karsten kiest, kiest voor gemak en snelheid in het opzetten, maar ook voor materialen van topkwaliteit en een revolutionaire uitstraling. Door de koepelvormige constructie ontstaat een enorme ruimte. De optionele koppeltent kan ook los gebruikt worden en biedt plaats aan 3 kinderen. In de Zambezi Karsten kun je met 7 personen slapen.

Net zoals bij de Livingstone, is de Zambezi ook met River Lodge of River Camp tent te verkrijgen. Dit zijn veelal 2-5 persoons vouwwagens. De keuze met of zonder keuken kun je zelf maken.

 

Combi-Camp

Het Deense merk Combi-Camp bestaat al meer dan 50 jaar. Aart Kok is door de jaren van dealer tot importeur gegroeid en heeft in 2010 het Deense merk overgenomen. De Country en de Valley zijn modellen met vast deksel en zeer snel opzetbaar. Met of zonder keuken verkrijgbaar is dit de ideale trekkerswagen. Met het 1-2-3 opzetsysteem sta je binnen een minuut! Over het bed geen klagen, want met een afmeting van 160 x 215 cm kunnen ook lange mensen lekker slapen. De vouwwagen is uit te breiden met gastencabine en achtertent. Zo kun je van de Combi-Camp een 2-7 persoons vouwwagen maken.

 

Net zoals bij het Aart Kok assortiment heeft ook Combi-Camp een gezinswagen met 2 lattenbodems. De FLEXI is leverbaar in Comfort uitvoering met keuken en als Tent & Trailer uitvoering zonder keuken. Wederom een 4-6 persoons vouwwagen.

De ideale combinatie tussen caravan en tent

Vouwwagens, ook tentwagens genoemd, hebben grote voordelen ten opzichte van tenten en caravans. De wagen is namelijk de ideale combinatie tussen een caravan en een tent. Je slaapt onder doek, waardoor het tent gevoel hoog is, maar je rijdt met een wagen die niet hoger of breder is dan je eigen auto! Naast veel leefruimte heeft een vouwwagen als voordeel het opzetgemak. De opzetsystemen zijn automatisch geregeld. Dat bespaart u veel tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Al onze vouwwagens hebben een maximaal laadvermogen van 750 kg. Je hebt geen aanhanger rijbewijs nodig. Voldoende voordelen om te kiezen voor één van de vele vouwwagens bij Aart Kok Adventure.

Vouwwagens kopen

Wilt u een degelijke vouwwagen kopen waar u lang plezier van kan hebben? Laat u dan adviseren door één van onze medewerkers. In onze showroom van 1000 m2 kun je alle opties bekijken, demonstraties zien en het juiste advies krijgen. Je slaagt bij ons altijd en vindt de juiste wagen die het beste bij je past.

Kom naar onze showroom in Heemstede of Roden en stel je vragen aan de vouwwagen expert!